File Threat Protection automatisch pauzeren

U kunt File Threat Protection configureren om automatisch te worden gepauzeerd op een opgegeven tijdstip of wanneer u met specifieke programma’s werkt.

U dient File Threat Protection alleen te pauzeren als laatste remedie bij een eventueel conflict met andere programma's. Als er zich conflicten voordoen terwijl een component actief is, wordt u aangeraden contact op te nemen met Technische Support van Kaspersky. De Support-experts zullen u helpen het onderdeel File Threat Protection zodanig te configureren dat u het samen met andere programma's op de computer kunt gebruiken.

Zo configureert u het automatisch pauzeren van File Threat Protection:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionFile Threat Protection in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Klik in het blok File Threat Protection pauzeren op de koppeling File Threat Protection pauzeren .
  5. Configureer in het venster dat opent de instellingen voor het pauzeren van File Threat Protection:
    1. Configureer een schema voor het automatisch pauzeren van File Threat Protection.
    2. Maak een lijst met programma's waarvan de werking ertoe zou moeten leiden dat File Threat Protection zijn activiteiten onderbreekt.
  6. Sla uw wijzigingen op.